Mina sidor


Mina sidor

För att komma in på ”Mina sidor” måste du registrera dig som användare, har du sen tidigare ett aktivt konto måste du registrera om dig som användare.

Klicka här eller på menyrubriken "Registrera dig" för att registrera dig

Så snart du slutfört din registrering kommer du att erhålla bekräftelse på din registrering via epost. Tänk på att du kan behöva se över dina inställningar för skräppost för att kunna ta emot epost från avsändaradressen noreply@vitec.se.

Du som är hyresgäst

Du som är hyresgäst kan se dina hyresfakturor, göra serviceanmälan och följa ditt ärende, uppdatera dina personuppgifter, se meddelanden osv. Vi fortsätter att utveckla tjänsten och kommer att introducera fler möjligheter framöver. Det finns all anledning att du som hyresgäst registrerar dig!

Du som söker bostad

Har du sen tidigare ett aktivt konto, dvs har ett sökandekonto du varit inloggad på under de senaste sex månaderna, måste du registrera dig som användare på nytt. Ditt registreringsdatum kommer i samband med att du slutför din registrering att återställas till det datum ditt tidigare aktiva konto hade.

För att hålla ditt konto aktivt behöver du logga in minst en gång var sjätte månad i annat fall nollställs ditt registreringsdatum. Tänk på att hålla dina uppgifter aktuella.

Du kan välja att få prenumerationsbrev till din epostadress.

Frågor?

Du når våra uthyrare och vår kundservice på telefonnummer 0770-111 040.

Logga in

Person-/Organisationsnr.

Lösenord


Glömt ditt lösenord?